31 mars 2011

Tools


















Dessa tre produkter designade av Björn Dahlström för www.iittala.com får gärna flytta in i mitt kök. 

Kram/Pållan

I would love to have these kitchen equipment designed by Björn Dahlström for www.iittala.com in my kitchen.



Pretty in pink










Dagens sötaste väska hittar du på www.ginatricot.se

Kram/Pållan

You find this lovely bag at www.ginatricot.se.



I rabatten











Den här tiden är fantastisk tycker jag och låt oss nu hoppas att våren får visa sig från sin bästa sida innan den riktiga värmen kommer. Det får inte gå för fort utan jag vill hinna njuta av tiden då allt slår ut och alla dofter kommer tillbaka. Älskar våra fyra årstider och skulle inte vilja bo på en plats som har sommarvärme året om. Jag längtar också efter att få sätta tänderna i Snickarstugan igen. Vill gärna ha den färdig till sommaren och funderar på att anlita en snickare för att få sakerna gjorda bums. Med tanke på att vi ska flytta till hus också så finns det ju en hel el att göra där också. Sen ska det ju hinnas med två veckors Finlandssemester också. Det är mycket nu men det är kul att det händer lite. Nu dax för Antikrundan. Jag hoppas att ni har en skön torsdagskväll.

Kram/Pållan

I just love spring. The air is lovely, the flowers is beautiful and we have a lovely summer i front of us. I hope you have had a lovely Thursday.


Lilac










Dagens snyggaste sko kommer från www.asos.com och jag matchar dom gärna med ett par uppvikta skinnyjeans.

Kram/Pållan

Love these shoes from www.asos.com and i wear it with a pair of skinnyjeans.


30 mars 2011

Laura












Den här söta tvålserien från Laura Ashley spanade jag in på Formex. Piggar upp efter trädgårdspiffet.

Kram/Pållan

This lovely soaps can you find at Laura Ashley. 


Little yellow bag











Nu när våren kommer plockar jag fram min små nätta handväskor. Vintertid använder jag min Manhattanväska från www.svenskttenn.se då den är lite mer rejäl. Men nu så åker dom färgglada väskorna fram och idag drog jag till och med på mig mina Converse. Den här lilla godingen från Marc Jacobs får gärna flytta in i min garderob.

Kram/Pållan

Just love this little bag from Marc Jacobs.



Bookmark












Spanade precis in www.studioditte.nl och fick syn på den här härliga tapeten. Samlade själv på bokmärken som barn och har kvar alla mina album. 

Kram/Pållan

Check out this fabulous wallpaper from www.studioditte.nl. When i was a kid i collected on bookmarks and i still have those albums at home.



Hello, I love you











Har tidigare skrivit om som här fantastiska skorna från Chloe. Nu har dom kommit in i en butik i Stockholm men jag ska ha is i magen precis som jag hade med mina Wangskor så slår jag till på rean. Och blir jag inte med Chloeskor så njuter jag av dom på bild. Sååå vansinnigt snygga. Love Love Love.

Kram/Pållan

Just love these shoes from Chloe. But im gonna wait to the sale and se if i can catch a pair then just like i did with my Wangshoes.



Today












Go kväll


Vilken fantastisk dag vi har haft idag. Nu är våren verkligen på gång och till helgen ska det bli varmare grader. Jag har spanat in en så fin järnsäng på Blocket som jag är lite sugen på att köpa till Nikolais rum. Vit med mässingsdetaljer, lagom stor och lagom sliten. Den skulle passa finfint ihop med den fina biltapeten från www.studioditte.nl som jag tidigare skrivit om. Jag längtar så mycket tills vi flyttar till huset så att Nikolai kan få ett eget rum och pyssla i. Och jag också för den delen hi hi. I helgen åker pärona till Malta så då ska vi vara husvakt när loverboy jobbar. Vi ska njuta av härliga långpromenader och laga lite god mat. Jag hoppas att ni alla har en skön onsdagskväll.

Kram/Pållan

What a fantastic day we have had today. Lovely springweather. I have found a lovely ironbed for Nikolais room and it would fit perfect with the lovely wallpaper with cars on from www.studioditte.nl. This weekend my parents are going to Malta so we will go out to the farm and take care of the house and spend some time in the sun. I hope you all have had a lovely day.


27 mars 2011

Ola









Sveriges snyggaste skådespelare. Minns "Tusenbröder" där han spelade mot Shanti Roney. En av dom bästa serierna på sveriges television enligt mig. 

Kram/Pållan

Good looking Swedish actor Ola Rapace. 



Stockholm-Båstad











Klockrent Magnusson. Vansinnigt roligt ; )

Kram/Pållan



Sunday









Go kväll,

Vilka veckor det har varit. Jobbat tretton timmar per dag och i torsdags var det vip-kväll för att sedan slå upp portarna på allvar i fredags. Och jag kan säga att det har börjat riktigt bra. Nu ska vi hålla i detta också. Vädret är ljuvligt och jag njuter av att kvällarna är så ljusa. Snödroppar och krokusen har tittat fram i rabatterna på landet och det riktigt kliar i fingrarna när man ser möjligheterna i trädgården. I morgon är det dax för Nikolais sång igen men nu åker han dit med sin pappa istället. Jag tycker att det känns bra att han får gå klart den här terminen eftersom han gillar det så mycket. Annars så längtar jag mest till landet om dagarna och trivs väldigt bra med mitt nya jobb. Livet är gött med andra ord. Jag hoppas att ni har haft en härlig helg och att ni njutit av det fina vädret. 

Kram/Pållan

It has been lot of work these weeks but now we have opened up the shop and everything feels good. The weather is lovely and the spring is almost here, lovely. I hope you have had a lovely weekend.  

20 mars 2011

Acorn

                

      
                      Acorn





Fantastisk dörrstopp i form av ett ekollon från www.svenskttenn.se. Får gärna flytta in hos mig.

Kram/Pållan


Lovely doorstop from www.svenskttenn.se. I would love to have it.


Burberry























Fantastiska kreationer på Burberrys catwalk. Just love every piece of it.

Kram/Pållan

Fabulous creations at Burberrys catwalk. Just love every piece of it.


Känna efter lite











Ibland kan det vara bra att känna efter lite. Åkte till akuten och fick reda på att jag har öronhinneinflammation, bihåleinflammation och infektion i luftrören. Inte konstigt att jag känt mig lite hängig dom senaste fjorton dagarna. Nu har jag fått en rejäl dos med piller och ska snart känna mig pigg igen. Förgyller den här dagen med lite färgsprakande blommor.

Kram/Pållan

Went to the doctor. I have sinusitis, inflammation in the bronch and inflammation in the ears. Im on pills now so soon i will feel alert again. 


Klarblå himmel, fjärilar och takdropp
































God morgon


Vilken ljuvlig väder vi har. Igår morse åkte jag och pappa till butiken och hämtade pallar och pallkragar. Pallarna tänkte jag hitta på någe roligt med och pallkragarna tänkte jag använda som odlingsbänkar och göra en sandlåda till Nikolai. På eftermiddagen tog vi en promenad i det härliga vädret och spanade in huset. Nu börjar man så smått se trädgårdens form och det ser lovande ut. En vacker berså och härliga fruktträd finns på tomten och dom behöver bara ansas en aning. Ett fint litet uthus i timmer finns det också som man kan göra något trevligt med. På skogsvägen sprang vi på nyutslagna videkvistar och ett fjärilspar for genom skyn. Idag blir det en härlig långpromenad och så laddar vi för butiksöppning och andra trevligheter. Jag hoppas att ni har haft en härlig helg. Den vackra torkvindan ovan är designad toveadman.se och skulle gärna få stå i min trädgård, påslakanset och små vaser i klarglas www.ahlens.se, grön ljusstake och växthus www.indiska.se

Kram/Pållan

Lovely weather. Clearblue sky, butterfly in the air and the birds are singing. You find the outdoor airer at www.toveadman.se, duvet cover and vases at www.ahlens.se, the green candleholder and the glasshouse at www.indiska.se.


17 mars 2011

Same same but different












Dagens sötaste väska är designad www.hm.se. En modell, fyra olika utföranden. Like it a lot.

Kram/Pållan

Lovely bags from www.hm.se. Like it a lot.


Lämna, jobba, hämta









God kväll,

Ja så ser vardagen ut just nu. Lämna Nikolai, ila till jobbet och sen hämta Nikolai. Jobbet känns toppen och jag har en vansinnig längtan till huset och landet. Ibland känns längtan extra lång men den som väntar på någe gott... Veckorna flyger iväg och på torsdag öppnar vi butiken. Allt har gått toppen och vi ligger bra till. På måndag sätts sista inredningen och sen är det finlir som gäller. Jag hoppas att ni har haft en härlig vecka och vi ser fram emot en helg med härligt vårväder.

Kram/Pållan

Work, work, work. Thats what im doing at the moment. The shop looks fab and we will open up in a week. I hope you have had a lovely week and we are looking forward to a weekend with springweather.


14 mars 2011

Längtar









Längtar till landet och sommaren.

Kram/Pållan

Dreaming about the summer.


13 mars 2011

Sunday






















Igår var vi på en trevlig 40-års fest med mycket god mat och dryck. Idag är det pyssel hemma som gäller och söndagsmys. Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg. Spana in dom fina kuddarna från www.hm.se.

Kram/Pållan

We spent last night on a birthdayparty with a lot of nice food and drinks. Today we will stay inside and take care of the household. I hope you have had a nice weekend. Check out the lovely pillows from www.hm.se.


12 mars 2011

Marni







www.marni.com gör så snygga kläder och accessoarer. Favoriten här är den fantastiska koftan med härliga färger, ränder på tvären och en liten volang framtill, lovely.

Kram/Pållan


www.marni.com makes lovely clothes. My favorite here is the cardigan with stripes, flounce and a lot of colours.


Gucci





































Fantastiska kreationer från Gucci.

Kram/Pållan

Lovely creations from Gucci.